Aranjamentul de la bal mi s-a părut absolut ordonat până la ultimul milimetru de iarbă tunsă. Ospătarii au fost foarte receptivi la cerințele clientului și în același timp inexistenți, în sensul că nu am simțin că mi-au stat în cap. Tot timpul mesele erau reîmprospătate ca să spun așa când noi eram la dans. Adică de unde mă întorceam le găseam de parcă atunci mă așezam la masă, cu mici excepții, căci nu-mi goleau băutura din pahar ☺). Muzica a fost, de asemenea, pe placul tuturor cred, poate cu mici excepții. Iar partea cu concursul de dans mi s-a părut genială. Am fost atât de vie pe tot parcursul lui încât am rămas răgușită încercând cu orice preț să îmi susțin echipa. A fost în același timp distractiv să-mi văd colegii poate în ipostaze de care nu-i credeam capabili. Ideea este că m-am distrat pe cinste în toată atmosfera aia de bal, așa cum ajunsesem să cred că nu o să se întâmple. S - Promotia 2014


Bună, Luiza! În primul rând, vreau să îți mulțumesc că te-ai ocupat de balul nostru și ai avut grijă ca totul să iasă exact cum trebuie și să ne simțim exact ca la un bal, super! Am să vă recomand, cu mare plăcere, și următoarelor generații. Vezi că nu am uitat, să-mi faci loc în agendă pentru peste 4 ani!
L - Promotia 2014


Hey, eu m-am distrat foarte mult, mi-a plăcut tot, organizarea, mâncarea era okay, locul și cum era decorat era amazing, concursurile erau scurte și nice. Singurul meu comentariu era muzica, era okay dar each music genre (populară, sârbă etc) erau very long! Dar în rest totul a fost okey!
G.A - Promotia 2014


Nu prea am multe cuvinte pentru a descrie balul. Unul îmi ajunge: GENIAL. Genială locația, muzica, mâncarea! Un bal realmente reușit.
L - Promotia 2014


A fost o petrecere foarte reușită din toate punctele de vedere. Mi-am rupt și costumul și pantofii de dans ☺) … și nu au fost ieftine … și nici nu glumesc. La mai multe petreceri!B - Promotia 2014


Balul organizat de tine a fost sexy și provocator! Esența ce ai dat-o serii, rămâne una de neuitat. M-am îndrăgostit, am iubit și-am fost părăsit! Ce-ai fi putut să-mi oferi mai mult de atât? Te urăsc că nu am dansat cu tine, dar te ador pentru cea mai frumoasă noapte din studenție!
M - Promotia 2014


Mie sincer mi-a plăcut maxim, chiar m-am distrat și m-am simțit bine. Îmi pare rău că n-am prea avut timp să mănânc de atâta dans, dar am auzit că a fost foarte bună mâncarea.
A - Promotia 2014


Eu m-am distrat, muzica a fost foarte bună după părerea mea, la fel și aranjarea în sală … ce să zic… vă mulțumesc că v-ati implicat și aș fi regretat dacă nu aș fi venit.M.D - Promotia 2014