Evenimentele au fost exact așa cum mă așteptam, întocmai cum am stabilit la început. Pe scurt pot spune că au fost memorabile. Vă mulțumesc !
Evenimentele din 2013 au fost mai bine organizate decat cele anterioare, acest lucru datorându-se capacității de inovare a echipei BalDeAbsolvire.ro și a faptului că ei constant încearcă să îmbunătățească serviciile pe care le au.
Aș recomnda, cu încredere, serviciile voastre și altor promoții.
L. A. - ASE - Promoția 2013


Pentru toți cei interesați de organizarea la superlativ și la nivel înalt a acestui gen de evenimente, recomandam cu căldură echipa BalDeAbsolvire.ro, care a făcut ca momentul absolvirii unei facultăți de prestigiu național și internațional, cum sunt facultățile din cadrul UAUIM, să fie un moment unic pentru fiecare participant, fie el student, părinte, profesor sau invitat. Extraordinar totul, filmările, interviurile, prezentarea, desfășurătorul evenimentului, regia tehnică, scenografia, felicitări. […] Am mai participat și la alte ceremonii de absolvire și erau slabe, proaste sau medii, voi ați făcut totul la alt nivel, unul excepțional și pentru asta vă mulțumim!
Rector - Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”


I-am căutat personal pe cei de la BalDeAbsolvire.ro, pentru că știam că au organizat un super bal cu doi ani în urmă. Sunt o echipă de profesioniști, cu multă experiență! Ceremonia de Absolvire, desfășurată la Sala Radio, m-a emoționat până la lacrimi. Organizarea a fost impecabilă. Au făcut totul exact cum am dorit – nu voiam eșarfele de satin, pentru că erau prea lucioase, așa că au făcut alte eșarfe pentru noi din tafta, nu voiam baloane la scena, așa că ne-au adus flori naturale, ne-au făcut pin-uri cu dințișori, din care ne-au cerut și cadrele didactice, atât de minunate au fost – totul a fost la superlativ. Balul și Ceremonia s-au desfășurat în luna octombrie, și a fost puțin cam frig, deși ne-au adus tunuri de căldură. Locația pentru Bal aleasă a fost Palatul Mogoșoaia, unde am avut parte de o surpriză din partea organizatorilor: barmani care au făcut super show. Per total, a fost o experiență frumoasă. Îi recomand cu mare drag. Am fost si la alte ceremonii de absolvire, unde evenimentul lor a fost mult inferior evenimentului nostru, deși le-am recomandat să lucreze cu cei de la BalDeAbsolvire.ro. Poate am fost rea, dar m-am bucurat din nou, prin comparație de data aceasta, de amintirea superbă pe care cei de la BalDeAbsolvire.ro au reușit să o producă pentru noi. Am avut grijă să păstrez tot ce am primit de la ei la eveniment și de fiecare dată când le revăd, rememorez momentele frumoase. Un mare “like” pentru Luiza și echipa ei!D. M. - Promoția 2013


Din punctul meu de vedere foarte bine a fost totul, atmosfera plăcută, prezentare foarte bună. Faptul că au fost făcute poze atât în timpul ceremoniei cât și după, afară pe hol, dar și că fiecare student a stat la poză alături de conducerea facultății mi-a plăcut foarte mult. Un mare plus a fost că au avut evenimentul transmis LIVE pe site. Locația a fost inspirat aleasă, Sala Radio pretându-se în mod special pentru astfel de evenimente.
Cu siguranță recomand serviciile BalDeAbsolvire.ro și pentru următoarele generații. Decan - Facultatea de Management – ASE


Înainte să cunosc echipa de la BalDeAbsolvire.ro am avut ocazia să lucrez cu alte 2 firme de evenimente. După primul eveniment alături de BalDeAbsolvire.ro, a rămas BalDeAbsolvire.ro pt toate evenimentele de după, mulți ani la rand. Nu spun că celelalte firme nu s-au străduit, nu spun că n-au avut preturi bune, sau că n-au avut oferte bune, spun doar că nu s-au așteptat, și cumva, nici nu ne-au auzit pe noi, când le spuneam la ce să se aștepte și cum va fi. Cumva, pur și simplu nu s-au așteptat. Absolvirea la medicină e altfel decât orice altă absolvire. Și nimeni nu se așteaptă. 
Eu recomand oricând echipa de la BalDeAbsolvire.ro pt că știe la ce să se aștepte, pt că e deschisă la tot ce spun absolvenții si reprezentanții lor, și pt că a reușit sa ne facă față chiar din primul an de colaborare cu noi.
D. A. - ASE - Promoția 2013


Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de către BalDeAbsolvire.ro. Ceremonia și balul de absolvire au decurs exact cum au fost planificate, mâncarea a fost foarte bună, băutura din belșug, iar participanții și invitații lor au plecat cu zâmbetul pe buze de la ambele evenimente.
Față de promoțiile anterioare pot afirma că ceremonia a fost mult mai bine organizată. În anii precedenți locația a fost mult mai mică, iar părinții nu au avut loc în sală.
Cu siguranță v-aș recomanda și altor generații! Nu ne puteam dori o firmă mai dedicată și de încredere, cu servicii foarte bune la un preț convenabil.
O. B. - UTCB - Promoția 2014


Ca imagine de ansamblu, evenimentul a fost foarte bine organizat. Amplasarea scenei și a scaunelor a fost aleasă cu grija, în concordanță cu ora de derulare a evenimentului, astfet încat poziția soarelui să nu afecteze zona aleasă. Micile inconveniente generate de căldura specifică lunii lui Cuptor în care se organizează de regulă evenimentul au fost pe deplin compensate de măsurile luate de organizatori (apă, cortul amenajat în cazut unei eventuale ploi și care putea fi folosit, la nevoie, în orice moment în cazul în care o persoană ar fi avut nevoie de umbră mai multă). Evenimentul a fost organizat fluent, fiecare moment specific fiind plasat la timpul potrivit, în concordanță cu programarea riguroasă din desfășurător. Cred că studenții au fost organizați foarte bine pe grupe, fiind implicați și cointeresați de reușita momentului lor și probabil că va reprezenta o amintire unică. Consider că nota ce ar putea fi acordată pentru evenimentele de la Mogoșoaia organizate de voi este 10 cu felicitări.
Prodecan - Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune – ASE


Am multe evidenţe care mă fac să vă recomand cu căldură şi altor promoţii de absolvenţi ai facultăţii noastre (dar şi ai altor facultăţi). Recomandarea mea se bazează pe temeinicia cu care faceţi lucrurile, sensibilitatea dovedită pentru aspectele de ţinută academică, conceperea evenimentului ca un spectacol de sunet şi lumini definit prin reglajul fin operaţional la nivelul tuturor etapelor.
Decan - Facultatea de Relații Economice Internaționale – ASE


Am fost foarte impresionat de evenimentele organizate de ehipa BalDeAbsolvire.ro. Totul a fost la un nivel superior și diferit față de evenimentele de absolvire la care am participat până acum, așa că nu pot face o comparație cu ce a fost în trecut. Recomand cu toata încrederea serviciile oferite de echipa voastră și abia aștept să organizăm și la anul evenimentele de absolvire ale facultății noastre, tot împreună.
Decan - Facultatea de Sociologie și Asistență Socială - Universitatea din București


Ceremonia de absolvire este un moment special în viața oricărui student, chiar dacă ei nu realizează acest lucru decât mai târziu. Recomand cu multă încredere echipa BalDeAbsolvire.ro pentru experiența și profesionalismul de care au dat dovadă de fiecare dată când au organizat evenimente pentru noi. Am avut neplăcerea de a participa și la evenimente organizate de alții și vă spun din tot sufletul că nu merită să vă ratați evenimentul lucrând cu altcineva. Pentru voi, studenții, evenimentul acestea se întâmplă o dată în viață și nu aveți termen de comparație. Oricum ar ieși, emoțiile si sentimentul placut pe care vi-l oferă faptul ca ați terminat o facultate vor face evenimentu memorabil, însă, noi, cadrele didactice, care participăm în fiecare an la astfel de ceremonii, putem face o paralelă și putem să vă spunem că unii chiar organizează evenimentul, pe când alții vă iau banii degeaba.
Decan Facultatea de Inginerie în Limbi Străine – UTCB


Le mulțumesc organizatorilor pentru organizare impecabilă și pentru că au reuțit să scotă de la stunenți ceea ce noi nu am reușit în șase ani.Decan - Facultatea de Arhitectură – UAUIM


De fiecare dată când o ceremonie este organizată de BalDeAbsolvire.ro se vede. Totul este altfel: decorul, prezentarea și solemnitatea conferită momentului.
Prorector – ASE